Leroy Cafe

0

A minőségi vendéglátás elkötelezett híveként ügyelünk az ár érték arány megtartására, ami magában foglalja a figyelmes és udvarias felszolgálást, az ételek minőségi alapanyagból való készítését, és az étel adagok bőségkét.

A Mammut Leroy neve már évek óta összeforrt az ázsiai konyha egészséges, és egzotikus ízeivel. Ennek népszerűsítésére hivatott az étteremben elhelyezkedő sushi bár.

Kollégáink, vendégeink megelégedésére minőségi alapanyagok segítségével tudják felidézni az ózsiai konyha remekeit, a kultúrális élvezetekre vágyóknak.

Rólunk
Rólunk

Rólunk

Számunkra fontos, hogy ételeinket,
a már jól megszokott minőségben fogyaszthassa és étlapunk
folyamatosan megújuló választékával
minél több otthonba eljuthassunk.

Kedves Látogató!

A Mammut Leroy neve már évek óta összeforrt az ázsiai konyha egészséges és egzotikus ízeivel. Ezért is nyitottuk meg 2003- ban az éttermünkben elhelyezkedő Sushi Bárt.

Kollégáink, vendégeink megelégedésére minőségi alapanyagok segítségével tudják felidézni az ázsiai konyha remekeit a kulináris élvezetekre vágyóknak, de akár azoknak is, akik ismerik és szeretik e távoli kontinens konyháját.

Sushi bárunk éttermünkkel teljesen integrálva működik. Ez első sorban azoknak fontos, akik egy társaságban különböző ételeket kívánnak fogyasztani.

Egy-egy rendezvény alkalmával is színesíthető az ételsor e pompás ízvilággal.

Szeretettel várjuk vendégeink körében, ha még nem volt alkalma, tegyen egy kis utazást Ázsiában, anélkül, hogy elhagyná országunkat!

Üdvözlettel:
Mammut Leroy csapata

 
Online-Bestellung >>
Order taking
H - V: Zárva
Closed
(Order taking: )
Delivery time:
Payment options
Bankkártya
OTP SZÉPkártya
Cash
Currency: Ft

Aktion

Action thresholds:
  • Minden rendeléshez 1 db 0,5 L-es Szentkirályi ízesített vízet adunk